Rém egyszerű falatka, és biztos a siker. A vendégek számától függően kell hozzá 10-15 dkg libamájpástétom, amit el lehet készíteni otthon is, de akár készen is megvásárolható. Ez utóbbi időkímélő megoldás, és nem is biztos, hogy sokkal drágább.
Szükség lesz még valami finom bagettre, vagy más, jól szeletelhető kis kenyérfélére, és egy kis áfonya-, bodza-, esetleg ribizli lekvárra, valamint friss kakukkfűre. A vékony szeletekre vágott bagettek mindkét oldalát pirítsuk meg forró sütőben, sütőpapíron. Kenjük meg egy kis pástétommal, tegyünk rá a lekvárból, és díszítsük egy szál kakukkfűvel. Jól csúszik mellé valami finom vörösbor.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.