Nem állítom, hogy minden gyerek kukába vágná a teli bolti csipszeszacskót, ha ezt megkóstolná, de azért érdemes kipróbálni. Ha több ropogtatnivaló van az asztalon akkor kifejezetten feldobja a kínálatot a szokatlan ízvilága.
A zellert megtisztítjuk, majd egy éles gyalun egészen vékony szeletekre vágjuk. A szeletek mindkét oldalát papírtörlőn szárítgatjuk egy kicsit, majd forró olajban, kis adagokban kisütjük. A végén ugyancsak papírtörlőn alaposan lecsepegtetjük. Sózzuk, illetve ízlés szerint szárított zöldfűszerekkel ízesítjük. Jól megy száraz fehérborokhoz is.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.