Hogy milyen hal? Amilyen van otthon, vagy amire éppen van pénzünk. Jó halból jó kaja lesz, kevésbé jó halból közepes. Mindenképpen a fehér húsúak közül válasszunk, és lehetőleg ne a fagyasztott termékek, hanem a friss halpult körül ólálkodjunk.
Ehhez az ételhez nagyobb medvehagymalevelek kellenek, úgyhogy még legalább egy hónapot kell várni, amíg ekkorára megnőnek.
A megmosott, szárazra törölt levelekbe belecsavarjuk az ízlés szerint fűszerezett halszeleteket – a batyuba csomagolhatunk apróra vágott zöldségeket, miegymást –, tepsibe tesszük, megszórjuk sajttal, majd 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.

Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.