Ez egy vastag tésztájú palacsinta, amit leginkább tejföllel kínálnék. A hozzávalókat összekeverjük, lehetőség szerint egy-két órát pihentetjük a hűtőben, majd közepes, inkább a minimumhoz közelítő lángon sütjük ki. Az alapötletet – répás változatban –, flat-cat blogján találtam.

• 2 evőkanál medvehagymapaszta
• 6 evőkanál zabpehely
• 2 evőkanál liszt
• 2 tojás
• 1 deciliter tej
• 2 evőkanál olvasztott vaj
• 2 evőkanál méz
• 1 kávéskanál sütőpor
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.