Egy kedves ismerőstől kaptam finom házi fokhagymát, amit a tegnapi pirítósos gyorsteszt után ma szósz formájában is ki kellett próbálni. A fokhagymaszósz receptje a pekeskifli társblogon megtalálható. Főtt, sült hús is jól megy mellé, de most az egyszerűség kedvéért tükörtojást csináltam hozzá, házi tojásból, vajon, kis lángon, óvatosan sütve, közben meghintve egy kis sóval.
Az összhatást kiegészíti egy egészen vékony pirított szalonnadarabka, aminek a zsírjában egy kiterített, kimagozott koktélparadicsom sült-pörkölődött éppen csak egy-két percig.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.